Váltólapkás teilbefúró

Egy szárba széles átmérő-tartomány fogható. Számtalan lapkageometria, alapanyag és bevonat kombinációja közül választhat, ami így teszi rendkívül széleskörűen alkalmazhatóvá a szerszámot.

Cserélhetőfejes telibefúrók

A cserélhető fúrófejek további megtakarítási lehetőséget jelentenek. Különleges alkalmazásokhoz ajánlott megoldások is (nagy átmérő, furatbővítés)

Szerkezeti acélokhoz
ajánlott fúrók

A GEN3SYS®XT és GEN2-TA® rendszerek továbbfejlesztett, specifikusan szerkezeti acélok megmunkálásához ajánlott szerszámcsoportja. Kiemelkedő teljesítmény és éltartam

BT-A mélyfurat
készítés

A T-A® fúróbetét számtalan előnyének kihasználásával a BT-A® különleges tervezése jelentősen megnöveli a penetrációs sebességet a hagyományos fúrókhoz képest.

Kombinált szerszámok

Kombinált szerszámok, amelyek alkalmazásával egy lépésben végezhet el komplexebb műveleteket - Időmegtakarítás és a kiváló felületi minőség!

Lapkageometriák

Alapanyagok, geometriák és bevonatok számtalan kombinációja révén optimalizálhatja alkalmazásához szerszámait.

Kiegészítők

Az AlliedMachine telibefúró rendszereihez kapcsolódó hatékonyságnövelő kiegészítő megoldások (rotary coolant adapter)

Fúró-választó

Használja útmutatónkat, hogy az alkalmazáshoz, technológiai elvárásokhoz, és feltételekhez alkalmas legideálisabb szerszámot megtalálja

Az AMEC

Precízitás, teljesítmény, termelékenység - az Allied Maxcut fúrórendszerek technológiai fejlesztésének elsődleges szempontjai. Ez tette lehetővé az AMEC számára, hogy a termelési hatékonyság, teremlékenység, szerszáméltartam tekintetében új ipari sztenderdet állítson fel!

Kapcsolat

Telefon:1-329-1717
Email: protool@protoolkft.hu
Website: www.protool.hu

1131 Budapest,
Reitter Ferenc. u. 132,
(Behajtás az udvarba a
Keszkenő utcáról)