PROTOOL KFT.
képviseletek:
   REGO-FIX
    SUTTON
   Allied Maxcut
   SGS Tools
   DORMER
   Pramet
   ATA Tools
   alfa-sys
   Mircona
   GEKA
   Lamina

 

 

Küldetés


A REGO-FIX 1950-es évek óta a fémipar kiszolgálója és beszállítója, amely mára a világ vezető precíziós-szerszám készítő üzemévé nőtte ki magát. A vállalat életében jelentős mérföldkőnek számított az ER befogópatron 1973-as szabadalmazása. 20 évvel később ez a szorítópatron már ipari sztenderdnek számított világszerte.
Az ezredfordulóval a cég egy újabb innovációval rukkolt elő. A 2001-es év ugyanis a powRgrip szerszámbefogó rendszer kifejlesztése és szabadalmaztatása jegyében telt.

A cég szakmai múltja, szabadalmai és fejlesztései bizonyítékul szolgálnak arra, hogy a REGO-FIX nem csupán egy a legjobbak közül,  hanem az egyetlen legjobb az egész világon.

A REGO-FIX alapelve a pontosság, precizitás. A tervezési, fejlesztési gyártási, kivitele-zési folyamatoknál, csakúgy mint a vevőgondozásnál és vásárlói kapcsolatoknál, ezt az alapvető értéket tartja mindenekelőtt fontosnak. Ez a mentalitás és elvhűség a kulcsa a piacon elért vezető szerepének. A repülőgépgyártás, az orvosi ipar, a Forma 1 technológiai üzemei fokozottan érzékenyek a tökéletes illeszkedés, precíz munkafolyamatok kérdésére. Ezek azok az ágak ahol a REGO-FIX termékek komparatív előnyei valóban felszínre kerülhetnek.

Df dt at Jd