Harmony marók

Egyenletes marás egyenlőtlen spirálszögekkel

Jellemzők és termékelőnyök:

  • VHM –ULTRA ultra-finom szemcsés keményfém alapanyag
  • Balzers Oerlikon Helica többrétegű AlCrN bázisú PVD bevona
  • 40/42°-os egyenlőtlen spirálszögek
  • 45°-os élletörés a vágóélek védelme érdekében
  • Speciális elvékonyodó penge

Az egyenlőtlen spirálszögek eredményeképpen csökken a szerszám vibrációja, és ez a munkadarabnál kiválóbb felületet a szerszámnál hosszabb és kiválóbb él minőséget eredményez. A merevebb szerszámmal – a jobb mérettartás miatt – könnyebben és pontosabban dolgozhat, mind axiális, mind radiális irányban nagyobb forgácsolási paramétereket alkalmazhat.

A speciális, fokozatosan elvékonyodó penge ötvözi a maximális merevség előnyeit a maximális forgácseltávolítási lehetőséggel. Ezért tehát jobb minőségű és nagyobb termelékenységű lesz a forgácsolásunk

A Sutton Tools keményfém Harmony marói ideális megoldást jelentenek nagyobb igénybevétel, és nehezebben megmunkálható anyagok nagyteljesítményű marása esetén. Első sorban a repülőgépipi, illevt olaj- és gáz ipari alkalmazásokhoz dedikálták Harmony marók bármely iparág számára megoldást jelentenek szuper-ötövzetek vagy rozsdamentes acél nagyteljesítményű precíziós megmunkálása esetén.

Az rozsdamentes acélokhoz és szuperötvözetekhez tervezett marók kiemelkedő teljesítményt mutattak az alábbi anyagcsoportokban is
- 304 és 316-os ausztenites inox
- duplex anyagok
- 718 és 725-ös inconel

Technológia, elérhető szerszámtípusok és mérettartományok a lenti katalógus szerinti részletezéssel:

A megmunkálási műveletek körét tekintve a Harmony marók ideálisan alkalmazhatók simításnál, oldalazásnál, nagyolásnál, horonymarásnál. A fenti műveleteknél és anyagokban mind a vevői visszajelzések, mind a házon belül végzett tesztek alapján a Harmony maró felülmúlja versenytársait.


Letölthető katalógus:

 

 


 

 
Df dt at Jd