Egyedi szerszámok

A Sutton cég több, mint 90 éve tervezi és gyártja precíziós szerszámait Ausztráliában illetve világszerte. Az egyedi vevői igények kielégítése különös figyelmet kap kutatási és termelési folyamatában, legyen szó bármilyen furatmegmunkáló szerszámról. Mindez lehetővé teszi, hogy a változó piaci igények előtt egy lépéssel haladva, mindig a legmagasabb teljesítményű fémforgácsoló szerszámokat szállíthassa vevőinek. Első sorban az autóalkatrész gyártás, repülőgép ipar, fémmegmunkálás és szerszámgyártás, egészségügyi-, tengerészeti ipar kiszolgálója világszerte.

Szem előtt tartjuk a folyamatosan változó piaci igényeket. Célunk, hogy megkönnyítsük partnereinknek is a rohamosan változó vevői igényekhez történő gyors alkalmazkodást, illetve válasszal szolgáljunk az újabb és újabb technológiai kihívásokra.

A szerszámot nem találja a katalógusban?

Tervező mérnökeink - legyen szó a legkisebb módosításról, vagy egy alklamazáshoz szabott egyedi geometriáról, esetleg egy vevői igény, rajz szerinti megvalósításáról - készen állnak, hogy Önnek a lehető legjobb szerszámot szállítsák reális áron, kedvező átfutási idő alatt, kisebb darabszámok esetében is,

Kérjük, a lenti űrlap segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérje azonnal ajánltunkat.

Név, cégnév:

Telefonszám:


Ajánlatkérés pontosítása

 

Df dt at Jd