Újdonságok

A folyamatos innováció jegyében a változó piaci igényekre válaszolva a gyártó időről időre újabb technológiai újításokkal kívánja vevőinek versenyképességét növelni. Célunk, hogy szerszámiankkal Ön növelni tudja teljesítméynét, és így megbízható partnerévé váljunk a fémforgcásoló szerszámok beszerzésekor.

A SUTTON gyártó legújabb fejlesztései - legyen szó termékről, bevonatról, vagy forgácsolási stratégiáról - közül a következő odlalakon hangsúlyozunk néhányat:

Black Magic fúrók- HSS és VHM fúrók kiemelkedő paraméterekkel
Black Magic menetfúrók - porkoháaszati gyorsacél fúrók anyagok széles választékához
Harmony marók - egyenlőtlen élszalaggal az egyenletes marásért!
Viper fúrók- HSS és VHM fúrók kiemelkedő paraméterekkel
Bevonat technológiák - A Sutton által alkalmazott legújabb bevonatok és előnyeik
Trochoid marás - egy új stratégiai a nagyteljesítményű marásban


  Kutatás
A Sutton Toolsnál kiemelt szerepet kap a kutatás-fejlesztés, a profit egészét visszaforgatják a cég ez irányú tevékenységeire. Ipar-központú felhasználói fórumok, vásárlói gyárlátogatások, alapozzák meg a cég kutatatás-fejlesztési programját. Ez biztosítja, hogy valóban olyan termék kerüljön piacra, amely megfelel a tényleges piaci igényeknek.
     
  Fejlesztés - tervezés
Felhasználói fórumok, vásárlói gyárlátogatások, és a napi kapcsolat a Sutton Tools eladó mérnökeivel jelentik azt az információ cserét, amely megalapozza a cég kutatatás-fejlesztési programját. Ez biztosítja, hogy valóban olyan termék kerüljön piacra, amely megfelel a tényleges piaci igényeknek.
     
  Fejlesztés - gyártás
Termékei előállítása során a Sutton Tools pacvezető gyártási technológiát alkalmaz, a CAD/CAM tervezéstől, az élgeometriák kialakításán át a felületkezelésig, így is biztosítva a lehető legnagyobb szerszámpontosságot és teljesítményt.
     
  Tesztelés
A Sutton Tools központjában számos CNC megmunkáló gép hivatott a legújabb fejlesztésű szerszámok folyamatos és paralel tesztelésére. A tesztelés alapja a benchmarking, amely során más világelső gyártók termékeihez méri és igazítja szerszámainak teljesítményét.
     
  Automatizált gyártás
Az emberi hibaszázalék kiszűrését, a gyártási költségek minimalizálását, ezáltal versenyképes árak meghatározását hivatott elősegíteni a gyártási folyamat teljes körű automatizálása is.
     
      

 

 


Df dt at Jd