alfa-test: koncentricitás mérőA szerszám koncentrikusság-hibájából eredő ütés rontja a gép teljesítményét, a munkadarab felületét, a forgácsleválasztáshoz szükséges élgeometriákat, nem engedi érvényesülni és csökkenti a szerszám élettartamát.

Beállító és kalibráló eszköz forgácsoló szerszámokhoz:
• Homlok maró szerszámok
• Oldalazó maró szerszámok
• Kiesztergáló szerszámok
• Csigafúrók, stb

Kialakítás: Precíziós golyóscsapágyazás biztosítja az SK 40 vagy SK50 típusú szerszámtartók orsójának futás-pontosságát, így a szerszámközpont stabil és ütésmentes* (300 mm szerszámkinyúlás esetén max 0,005 mm ütés)

Alumínium test, RAL 9016 szemcseszórt bevonattal. Csuklós állvány központi rögzítő rendszerrel a mikro- finomságú beállításért.

Az aljzatban a mérőóra állvány a mérni kívánt szerszám jellegétől függően különböző pontokon rögzíthető (3 db menetes furat).

Továbbfejlesztett változata az alfa-height, amely modellnél az alaplapot egy mérőaljzattal együtt szállítjuk, amire az Önök magasság mérője applikálható.
A mérőaljzat eltávolításakor az alaplapon kialakított furatba csatlakoztatható a menetes mérőóra állvány (az alfa-test modellhez hasonlóan) Ez a berendezés a magasságmérővel kombinálva tehát egy univerzálisabb megoldást jelent.


Katalógus letöltése

 

 


Df dt at Jd